Slovenija > Črna kronika
80 ogledov

Pretepa na šoli ni bilo

EURO šola je pripravljena izpolniti vse obveznosti do svoje nekdanje uslužbenke. Žurnal24 main
O domnevnem pretepu na gimnaziji EURO šola Ljubljana je za zurnal24.si spregovoril Andrej Turk, odvetnik ravnateljice Darje Miklič.

Kot smo poročali v četrtek, naj bi na gimnaziji EURO šola prišlo do manjšega pretepa med ravnateljico Darjo Miklič in nekdanjo uslužbenko omenjene šole. Odvetnik Andrej Turk je za zurnal24.si povedal, da je bila nekdanja učiteljica za sestanek na šoli dogovorjena že prejšnji teden, a se sestanka ni udeležila. Na sestanku naj bi podpisali pogodbo, na podlagi katere bi učiteljica dobivala sredstva iz poravnave na sodišču.

V četrtek pa se je gospa nenapovedano pojavila na šoli. Vztrajala je pri srečanju z gospo Mikličevo, čeprav ji je bilo povedano, da ima gospa Mikličeva neodložljive obveznosti. "Gospe Mikličevi je uspelo preložiti en sestanek in povabila jo je v svojo pisarno, da bi podpisali to listino. V pisarni je gospa odklonila podpis te listine. Zakaj, ne vemo," je dejal Turk.

Ker je nekdanja uslužbenka podpis odklonila, jo je Mikličeva prosila, naj zapusti šolo, saj se nista imeli več o čem pogovarjati, poleg tega je ravnateljica morala na sestanek. Učiteljica ni želela oditi in je vdirala v ravnateljičino pisarno ter povzročala kraval na hodniku. "Poklicali smo policijo, ki je poskrbela za njeno odstranitev," je še povedal Turk. "Do pretepa ni prišlo. Vse se je dogajalo v pisarni, zato je težko, da bi kdorkoli to videl," je govorice o pretepu komentiral odvetnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.