Slovenija > Črna kronika
24 ogledov

Pretepač se je sam vrnil na kraj

Osumljenec je s kraja pretepa sprva pobegnil, vendar se je po pol ure vrnil sam. Žurnal24 main
Besedni spor med 38- in 19-letnikom se je končal s pretepom.

Nekaj pred enajsto uro zvečer je krški regijski center za obveščanje napotil reševalce v Brezino, kjer so občani ob cesti opazili okrvavljenega moškega in poklicali reševalce. Policisti so ugotovili, da gre za 38-letnika, ki naj bi bil poškodovan v pretepu, domnevni storilec pa je s kraja dogodka pobegnil.

Sam se je vrnil na kraj pretepa
Za blokiranje območja in iskanje osumljenca je bilo aktiviranih več policijskih patrulj in vodniki službenih psov, a se je domnevni 19-letni osumljenec čez približno pol ure sam vrnil na mesto pretepa, so sporočili s Policijske uprave Krško.

Med poškodovanim 38-letnikom in 19-letnikom je najprej prišlo do verbalnega spora, ki se je stopnjeval v fizično obračunavanje. Osemintridesetletnik je utrpel lažje poškodbe glave, odpeljali so ga v brežiško bolnišnico.

Vzrok prepira še ni znan
Kaj je bil vzrok spora in pretepa, kriminalisti še ugotavljajo, so pa opravili ogled kraja in zavarovali sledove dogodka, ki se ga je udeležil tudi državni tožilec. Devetnajstletnika so zaradi suma storitve kaznivega dejanja v skladu s kazenskim postopkom pridržali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.