Slovenija > Črna kronika
75 ogledov

Pretepali so se od Sevnice do Črnomlja

Nasilje, pretep Suzana Kos
Policisti z območja Policijske uprave Novo mesto so imeli konec tedna kar nekaj dela z nasilneži. Tepli so se v Brežicah, Sevnici, Črnomlju in Novem mestu.

Brežiški policisti so bili v petek nekaj po 23. uri obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v Borštu. Na kraju dogodka so zbrali obvestila in ugotovili, da se je sprlo in pretepalo več oseb. Eden izmed udeležencev je bil v pretepu lažje poškodovan. Policisti so z uporabo prisilnih sredstev obvladali kršitelja, ki se kljub ukazom ni pomiril in je nadaljeval s kršitvijo. Odpeljali so ga v prostore za pridržanje. Po zaključenem postopku bodo zoper kršitelje ukrepali v skladu s pooblastili, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Razgrajal v lokalu

Zaradi pretepa so morali posredovati tudi sevniški policisti. Štiriindvajsetletni kršitelj naj bi večkrat udaril oškodovanca in ga poškodoval. Policisti bodo kršitelju izdali plačilni nalog in ustrezno ukrepali tudi zaradi prekoračitve zapiralnega časa gostinskega lokala.

V Črnomlju so se tepli v gostilni

Delo pa so imeli tudi črnomaljski policisti, ki so morali v soboto nekaj po 2. uri posredovati zaradi pretepa v gostinskem lokalu v okolici Črnomlja. Dvaintridesetletnemu in 26-letnima kršiteljema so izdali plačilna naloga.

Neznanci pretepli oškodovanca

Novomeški policisti so bili v noči na soboto obveščeni, da naj bi v lokalu v Novem mestu neznanci pretepli oškodovanca in ga poškodovali. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in ugotavljanjem okoliščin.

Novomeški policisti bodo po zaključenem postopku ukrepali zoper 23-letnega kršitelja, ki je v noči na 2. 6. v lokalu na Otočcu napadel oškodovanca in ga poškodoval.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.