Slovenija > Črna kronika
74 ogledov

"Pretepel je pričo"

(Foto: Nik Rovan) Žurnal24 main
Nadaljuje se sojenje Vinku Maslju, ki naj bi maja lani v Kandršah z nožem na preklop, za katerega obtoženi trdi, da ga sploh ni imel, zabodel Marjana Jurišiča v trebuh in jetra, kot mu očita obtožnica.

Na današnji obravnavi je zagovornik obtoženega predlagal ponovno zaslišanje priče Stanislava Avblja, ki trdi, da ga je Jurišič po pričanju na sodišču pretepel. Jurišič je v zvezi s tem razložil, da je Avblja, ki ima težave z alkoholom, res srečal v bifeju, kamor je prišel na čaj s svojo partnerico.

Avbelj naj bi močno vinjen poskušal prisesti za mizo in ogovarjati Jurišiča, ki pa ga je odpravil z besedami "samo spiz** pes", potem pa je s partnerico zapustil lokal.

Glede poškodb, ki naj bi jih zadal Stanislavu Avblju, pa je povedal, da je Avbelj naslednji dan, ko mu v lokalu niso želeli postreči, ker je bil preveč vinjen, padel na parkirišču in se tam poškodoval.

Dodal je, da se nad njim vršijo strašni pritiski s strani Vinka Maslja in njegovih sinov, zaradi tega pa naj bi utrpel tudi gospodarsko škodo.

Sojenje se bo nadaljevalo maja, saj je zagovornik obtoženega predlagal, da se pridobi mnenje kliničnega psihologa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.