Slovenija > Črna kronika
117 ogledov

Preživel s svinčnikom v grlu

Žurnal24 main
Leto in pol star Austin Banks je trčil z deklico, ki se je gugala na gugalnici, pri tem pa se mu je v grlo zapičil 15 centimetrov dolg svinčnik. Deček po operaciji dobro okreva.

Svinčnik je le za las zgrešil Austinovo hrbtenico. © 24 sata

 
V soboto popoldne se je Austin Banks z bratom Brandonom igral v parku. Med igro je na tleh našel svinčnik in se z njim odpravil proti gugalnici. Deklica, ki se je ravno takrat gugala, ga je z nogo po nesreči zadela v roko, v kateri je držal 15 centimetrov dolg svinčnik. Ta se mu je skozi usta zarinil v zadnji del grla, pri tem pa je vstran porinil arterijo in le za las zgrešil hrbtenico.

"Zdravnik mi je povedal, da bi svinčnik, če bi bil ostrejši, raztrgal arterijo, zaradi česar bi Austin izkrvavel. Veliko angelov je mojega sina tistega dne držalo za rame," je povedala Austinova mati Amber .

Malemu Austinu, ki se je z materjo in očetom Tyronom v torek že vrnil domov, bosta v spomin na ta neljub dogodek ostali dve brazgotini.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.