Slovenija > Črna kronika
12 ogledov

Pri Kobaridu umrli dve osebi

policija Anže Petkovšek
Na cesti Trnovo ob Soči umrli dve osebi. Voznik in sopotnica na motorju oba iz Postojne.

Dne 2.10.2011 okoli 16. ure je na cesti Trnovo ob Soči Kobarid prišlo do prometne nesreče, v kateri sta poškodbam podlegla 56 letni motorist in 57 letna sopotnica na motornem kolesu oba doma iz Postojne, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

Voznik motornega kolesa je vozil motorno kolo iz smeri naselja Trnovo ob Soči v smeri Kobarida. Okoli 2 kilometra naprej od naselja Trnovo ob Soči, je pripeljal v oster desni ovinek. V ovinku je motorist zapeljal na levo stran ceste, kjer je trčil v odbojno ograjo. Pri tem sta motorist in njegova sopotnica na motornem kolesu padla po tleh. Poškodbe obeh pa so bile tako hude, da sta oba na kraju podlegla poškodbam. Smrt je na kraju potrdil zdravnik.

O prometni nesreči sta bila obveščena dežurni preiskovalni sodnik Okrožnega sodišča v Novi Gorici in dežurna tožilka iz Okrožnega državnega tožilstva v Novi Gorici.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.