Slovenija > Črna kronika
17 ogledov

Pri Kranju umrl motorist

(Foto: null) Žurnal24 main
Zjutraj se je na lokalni cesti v Žerjavki pri Kranju zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 59-letni voznik kolesa z motorjem.

Voznico osebnega vozila, ki je trčila v voznika motornega kolesa, so po nesreči pridržali in bodo zoper njo napisali kazensko ovadbo, so sporočili s kranjske policijske uprave.

Nesreča se je zgodila okoli pete ure zjutraj, ko je 37-letna voznica osebnega avtomobila vozila po lokalni cesti iz smeri Trboje proti Kranju. V naselju Žerjavka je zapeljala na levo stran vozišča in trčila v nasproti vozečega voznika kolesa z motorjem. Slednji se je v nesreči huje telesno poškodoval in so ga z reševalnim vozilom odpeljali v ljubljanski klinični center.

Kraj nesreče sta si ogledali tudi dežurna preiskovalna sodnica in okrožna državna tožilka. Policisti so voznici odredili preizkus alkoholiziranosti. Ugotovili so, da je vozila pod vplivom alkohola.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.