Slovenija > Črna kronika
66 ogledov

Pri Moravčah ena oseba umrla v požaru

Požar Gorenje Tiki Mark Breznik
Včeraj je gorelo pri Moravčah. V požaru je umrla ena oseba.

V sredo je nekaj pred sedmo zvečer v Moravčah pri Gabrovki v občini Litija zagorel stanovanjski objekt velikostui osem krat šest metrov. 

Požar so pogasili gasilci PGD Gabrovka in Litija, iz objekta so odnesli plinske jeklenke, ga prezračili in pregledali s toplotno kamero. V požaru, ki je popolnoma uničil dva prostora in poškodoval kuhinjo, je umrla ena oseba, je zapisano na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje. Vzrok požara še ni znan. 

Zgoreli dve leseni brunarici in kombi

Na piknik prostoru v gozdu na Polici pri Naklem sta danes ponoči zagoreli dve leseni brunarici in kombi, ki je bil parkiran ob njima. Gasilci so požar pogasili, kriminalisti pa dogodek še preiskujejo.

Požar, ki naj bi izbruhnil nekaj po polnoči, so pogasili kranjski poklicni gasilci in prostovoljni gasilci iz Naklega. Kot poročajo na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje, sta bili brunarici in kombi v požaru uničeni.

Nastala je materialna škoda, katere višina še ni znana, ni pa bila v požaru poškodovana nobena oseba. Kot so sporočili s Policijske uprave Kranj, kriminalisti ogled kraja požara še opravljajo in o okoliščinah požara zbirajo obvestila. Zaenkrat sicer ne kaže, da bi bil požar podtaknjen.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.