Slovenija > Črna kronika
25 ogledov

Pri sebi imel tri vozniška dovoljenja

Do lažnega vozniško dovoljenja je referentka pomagala že za nekaj sto evrov. (Fo Žurnal24 main
Policisti z mejnega prehoda Sečovlje so imeli v torek veliko dela z voznikom, ki je imel pri sebi kar tri vozniška dovoljenja, a nobenega veljavnega. Povrhu vsega je bil pijan.

Možje v modrem so v postopku ugotovili, da je 54-letni voznik osebnega avtomobila iz Vnanjih Goric v zadnjih letih kar štirikrat prijavil izgubo vozniškega dovoljenja. Tri od teh "izgubljenih" dovoljenj pa je imel v času postopka pri sebi.

Policisti vse okoliščine teh dejanj še ugotavljajo, po prvih podatkih pa kaže, da je bil njegov namen ob prijavah izgub prikriti ukrepe prepovedi vožnje motornega vozila oziroma prenehanja veljavnosti vozniškega dovoljenja.

Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja in vožnje pod vplivom alkohola mu je bil sicer izdan plačilni nalog, poleg tega bodo policisti zanj podali tudi kazensko ovadbo zaradi krive izpovedbe.

Povrhu vsega pa je z dovoljenji podkovani voznik zaradi večkratnih kršitev cestnoprometnih predpisov ostal še brez vozila, saj so mu ga zasegli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.