Slovenija > Črna kronika
2199 ogledov

Pri trčenju se je eno vozilo prevrnilo na streho

Policijsko vozilo policija sirena policisti Anže Petkovšek
Kranjski gasilci in policisti so imeli že zgodaj zjutraj polne roke dela. Cesta je bila zaprta več ur ...

Po poročanju Uprave RS za zaščito in reševanje so danes ob 6.19 na avtocesti pred uvozom Kranj - zahod v smeri proti Jesenicam trčila tri osebna vozila. "Eno vozilo se je prevrnilo na streho," pojasnjujejo in dodajajo, da so se v nesreči poškodovale tri osebe. Avtocesta je bila več ur zaprta.



Ob 9.20 pa so na avtocesti pri izvozu Kranj - vzhod v smeri Jesenice znova trčila tri osebna vozila. "Gasilci GARS Kranj so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorje in sanirali vozišče razlitih motornih tekočin. V nesreči je bila ena poškodovana oseba," dodajajo na upravi. 

Ob 12.56 pa je v naselju Hotemaže osebno vozilo zletelo z vozišča in se prevrnilo na streho. "Gasilci GARS Kranj so prometno in požarno zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, s tehničnim posegom iz vozila rešili osebo in jo predali reševalcem NMP Kranj, s pomočjo avtodvigala vozilo dvignili in postavili nazaj na kolesa ter na vozišču sanirali razlite motorne tekočine," pa so na svoji strani napisali v Gasilsko reševalni službi Kranj. Tudi v tej nesreči se je poškodovala ena oseba.

"V zadnjih 24-ih urah smo posredovali na treh prometnih nesrečah. Na srečo za udeležence brez hujših poškodb. Ne pozabi! Tudi v tem prazničnem času alkohol in vožnja ne gresta skupaj!" so še zapisali na svojem Facebook profilu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.