Slovenija > Črna kronika
22 ogledov

"Pridelal" več kot 3.600 evrov kazni

Policisti v Črnomlju obravnavali mladoletnika, ki je kršil štiri zakone. Kazen bo visoka.

Črnomaljski policisti so včeraj popoldne v Semiču ustavili voznika osebnega avtomobila Rover 200. Vozil ga je mladoletnik, ki nima vozniškega dovoljenja. Odredili so mu preizkus alkoholiziranosti, vendar ga je zavrnil. Vozil je neregistriran avtomobil, na katerem sta bili nameščeni dve različni registrski tablici, ki pripadata drugim vozilom.

Med postopkom se je mladoletni prekrškar tudi nedostojno vedel do policistov. Ti so mu poškodovan in tehnično neizpraven avtomobil zasegli, zaradi številnih kršitev pa na sodišče naslovili obdolžilni predlog.

Za omenjene kršitve zakonodaja določa 3657,29 evrov kazni.

Komentarjev 2
  • wester62 18:10 06.avgust 2014.

    vse to se dogaja tudi ,da se več kot polovica kazni ne pobere. in zakaj,ker država je fuč in raje pobira poštenim državljanom,ker je to lažja pot. če bi striktno kaznovali in pobirali kazni 100% ne bi več bilo toliko ...prikaži več teh svinjarij in umorov na cestah.

  • Žurnalček 15:24 06.avgust 2014.

    Lahko ste mu napisali tudi 100.000 € kazni ! Pa valda ne mislte , da bo to cigan plačal. Drugič ko naletite na njih , jih začnite zasledovati , da ful bežijo , iza ovinka mu nastavite pa buldožer z ...prikaži več roko proti njem. To bo edina prava kazen za takšne ciganske barabe !