Slovenija > Črna kronika
15 ogledov

Pridržali 22 voznikov

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Na območju Policijske uprave Celje so minuli konec tedna pridržali 22 voznikov. Eden je imel skoraj tri promile alkohola v krvi.

Kot so sporočili s Policijske uprave Celje, so konec tedna zaradi vožnje pod vplivom alkohola pridržali 22 voznikov. "Tudi ugotovljene stopnje alkohola so bile zelo visoke. Enemu od pridržanih voznikov so policisti namerili 1,42 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka, torej skoraj tri promile. Dva izmed dvaindvajsetih pridržanih voznikov sta bila udeležena v prometnih nesrečah. Eden, ki je imel 1,28 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka, je povzročil prometno nesrečo z materialno škodo, drugi, ki je napihal le malo manj kot prej omenjeni, pa je povzročil prometno nesrečo, v kateri se je ena oseba lažje poškodovala," so zapisali v sporočilu za javnost.

Šestim kršiteljem so zasegli vozila, dva od njih sta bila zaradi vožnje pod vplivom alkohola tudi pridržana. Nesreč s hujšimi telesnimi poškodbami na srečo ni bilo; prometnih nesreč z materialno škodo so od petka do danes našteli 16, nesreč z lažjimi poškodbami pa tri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.