Slovenija > Črna kronika
2 ogledov

Prijatelji utapljajočemu skušali pomagati

policija Anže Petkovšek
Osemnajstletnik utonil v gramoznici v Murski Soboti. Prijatelji so mu poskušali pomagati, vendar se je močno otepal in iztrgal iz prijema.

Na Policijski upravi Murska Sobota so potrdili, da je danes popoldne med kopanjem na neurejenem kopališču v gramoznici na Bakovski ulici v Murski Soboti utonil 18-letni fant.

Prijatelji so mu poskušali pomagati

Osemnajstletnik se je kopal s prijatelji. Okoli 18. ure sta z enim od njih plavala približno 300 metrov od obale. Med tem, ko sta plavala nazaj k obali, se je iz neznanega vzroka začel utapljati.

Prijatelj, ki je plaval z njim, in drugi fant, ki je opazil dogodek in skočil v vodo, sta poskušala pomagati. Ker se je pokojni močno otepal in iztrgal iz prijema, je po krajšem času utonil v vodi.

Odrejena sanitarna obdukcija

Truplo so na površje potegnili potapljači reševalne postaje iz Murske Sobote. Pri tem so jim pomagali tudi soboški gasilci. Truplo pokojnega je pregledal zdravnik, ki je odredil sanitarno obdukcijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.