Slovenija > Črna kronika
58 ogledov

Prijeli mladoletnega preprodajalca drog

zasežena droga policija
1/3
PP Rače
Policisti so prijeli mladoletnega preprodajalca drog. Grozi mu kazen od enega do deset let zapora.

Policisti Policijske postaje Rače so 15. novembra ob 22. uri v okolici osnovne šole v Spodnjih Hočah 17-letnemu domačinu zasegli 24 zavitkov, zavitih aluminijasto folijo, v katerih je imel prepovedano drogo konopljo in elektronsko tehtnico. Oboje je bilo namenjeno preprodaji.

Policisti so ga pridržali in ga bodo zaradi suma storitve kaznivega dejanja kazensko ovadili pristojnemu tožilstvu. Za to kaznivo dejanje je zagrožena kazen od enega do desetih let zapora. 

V preiskavi so policisti ugotovili, da je pridržani mladoletnik sodeloval z 19-letnim domačinom, pri katerem so dva dni pozneje na podlagi odredbe sodišča opravili hišno preiskavo. Pri hišni preiskavi so našli in zasegli še okoli 200 gramov prepovedane droge konoplje. Tudi njega bodo policisti ovadili za isto kaznivo dejanje.

Komentarjev 2
  • privat 09:00 20.november 2013.

    v domačem kraju dajejo takim otrokom za dostavo...vsi v verigi pa so romi..Pravijo da se ne da kupiti kokaina od ne roma..roba pa prihaja skozi gostove v romskih avtih!

  • Trovlak 13:38 19.november 2013.

    Kar 10 let, če je pa konopljo preprodajal. Konopljo! Veste kako je to huda droga, noo? Sigurno je s tem ogrozil na tisoče ljudi. Ta je kriminalc, ta... ne pa, da se ukvarjajo s tistimi imbecili v podkupljenih avto šolah. ...prikaži več BEDAAAAKIIIII. Pustite ga na miru in se lotite večjih kriminalcev, ki bolj ogrožajo naša življenja!