Slovenija > Črna kronika
27 ogledov

Prijeli moškega, ki je med vožnjo poskušal ubiti ženo

(Slika je simbolična.) Sutterstock
Danes okrog devetih so storilca prijeli.

Danes okrog 9. ure so policisti na območju naselja Nasova izsledili in prijeli iskanega 46-letnika, ki je v ponedeljek zjutraj na območju Apač med vožnjo poskušal ubiti svojo deset let mlajšo ženo. 

Poskus uboja se je zgodil okrog osmih zjutraj, moški je bil sopotnik, nad ženo pa se je spravil z nožem. 

Ker je po dejanju zbežal, so policisti začeli z obsežno iskalno akcijo, ki se je danes končala. Osumljenega so prijeli, zaradi poskusa uboja pa ga bo zaslišal preiskovalni sodnik, ki bo odločil, ali bo ostal v priporu. 

Palir David | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Oboroženega 29-letnika še iščejo

Medtem, ko se je ta iskalna akcija po treh dneh uspešno zaključila, pa policisti še vedno iščejo 29-letnega Davida Palirja, ki je oborožen in bi lahko bil nevaren ter je izginil v Sneberjah. 

"Oseba je po razpoložljivih informacijah, ki jih ima policija, izkazala nevarnost samo proti sebi. Glede na dejstvo, da je oborožena, pa ne izključujemo možnosti obstoja nevarnosti tudi za okolico," Ljubljančane opozarjajo policisti.

Policija poziva vse tiste, ki bi moškega opazili, da jih o tem nemudoma obvestijo na najbližjo policijsko postajo, na številko 113, ali na anonimni telefon 080 1200.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.