Slovenija > Črna kronika
58 ogledov

Prijeli pet osumljencev drznih tatvin

Vlomilec Shutterstock Fotografija je simbolična.
Celjski policisti so prijeli pet moških, osumljenih več drznih tatvin. Samo včeraj so okradli dva oškodovanca.

Prijeti so osumljeni, da so na območju PU Celje in v okolici izvedli več kaznivih dejanj drznih tatvin iz stanovanjskih hiš. Samo v torek so policisti prejeli dve prijavi. Sprva jih je poklicala starejša domačinka iz Kaple na območju Žalca. Pravi, da sta jo dva izmed njih zamotila, medtem pa se je tretji pretihotapil v hišo in ji ukradel 500 evrov.

Ker je krajo ugotovila šele uro ali dve pozneje, policisti niso mogli izslediti vozila. So pa bili uspešnejši po drugi prijavi, ki jo je v poznih popoldanskih urah podal oškodovanec iz Dobrovelj na območju Žalca, ki so mu na podoben način ukradli za 500 evrov gotovine.

Prijeli pet osumljencev

Srebrn avtomobil znamke Škoda Octavia z ljubljansko registrsko tablico so ustavili ob 18.28 na Vranskem. Vozilo so zasegli, pet osumljencev – gre za 37-letnega moškega iz Novega mesta, 47-letnega moškega iz Škocjana, 38-letnega moškega iz Novega mesta ter 22- in 29-letnega moškega, oba iz Črnomlja pa so pridržali.

Ker policija sumi, da je kaznivih dejanj še več, vse oškodovance prosi, naj se zglasijo na najbližji policijski postaji ali pokličejo številko 113.

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.