Slovenija > Črna kronika
20 ogledov

Prijeli preprodajalca

Žurnal24 main
Novogoriški policisti prijeli italijanskega in slovenskega preprodajalca drog.

V ponedeljek so novogoriški kriminalisti pri 48-letnem italijanskem državljanu našli skoraj 10 gramov heroina in nekaj manj kot 1,5 grama kokaina. Ugotovili so, da je Italijan nameraval zaseženo drogo preprodati naprej. Odvzeli so mu prostost in s kazensko ovadbo zaradi suma neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami pripeljali k preiskovalnem sodniku, ki pa je Italijana izpustil na prostost.

Slovensko-italijanska naveza

V povezavi z najdbo droge pri Italijanu so prav tako v ponedeljek opravili tudi hišno preiskavo pri 48-letnem moškem iz okolice Šempetra pri Gorici. In našli so marsikaj: 63,65 grama heroina, 8,31 grama kokaina, 52,62 grama hašiša, 385 mililitrov metadona in polavtomatsko pištolo z naboji. Odkrili so tudi skoraj kilogram  paracetamola, ki se uporablja za redčenje heroina, in več kot osem tisoč evrov v gotovini. Preiskovalni sodnik je zanj odredil pripor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.