Slovenija > Črna kronika
16 ogledov

Prijeli roparje bencinskih servisov

Vsi trije roparji so že bili obravnavani zaradi vlomov in velikih tatvin ter obs Žurnal24 main
Ljubljanski policisti so priprli tri osumljence ropov bencinskih servisov. Ropov, ki so se zgodili v Zadvoru pri Ljubljani, v kraju Jezero pri Podpeči ter na Letališki cesti v Ljubljani, so osumljeni trije Ljubljančani, ki so že stari znanci policije.

Rop v Zadvoru pri Ljubljani se je zgodil petega februarja, ko so policisti po prejetju ovadbe kmalu na Litijski cesti opazili avto, ki je zapeljal čez rdečo luč in pospešeno vozil proti obvoznici. Osumljenca sta v avtu imela oblačila, ki so ustrezala storilcem ropa ter ponaredek pištole, zato ju je policija zaradi suma ropa aretirala. Z ropom sta uslužbencu odtujila petsto evrov dnevnega izkupička.

17. februarja se je zgodil tudi rop na Jezeru pri Podpeči, kjer sta roparja s pištolo grozila uslužbenki in zahtevala denar. Pri tem sta bencinski servis oškodovala za 1300 evrov.

Oba omenjena osumljenca sta domnevno povezana s 26-letnim Ljubljančanom, ki je že 31. januarja na bencinskem servisu na Letališki cesti v Ljubljani ukradel tisoč evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.