Slovenija > Črna kronika
19 ogledov

Prijeli tudi drugega storilca

Prijetje morilca iz Kresnic.
1/15
Bralka
V akciji na železniški postaji je policija prijela tudi drugega roparja pošte v Kresnicah.

Policija je prijela tudi drugega osumljenca Blaža Ereiza. "Slednjemu je bila danes okoli 17.15 na Kolodvorski v Ljubljani odvzeta prostost," je sporočil Vinko Stojnšek s PU Ljubljana.

Osumljenec bežal pred policisti

Osumljenec naj bi pred policisti bežal od železniške postaje proti parku, pri sebi pa naj bi imel pištolo, ki jo je med begom odvrgel. Kot so še sporočili s PU Ljubljana, "med aretacijo na Kolodvorski ni bil nihče poškodovan s strelnim orožjem". Neuradno pa naj bi bil lažje ranjen policist.

Več informacij o današnjem dogodku in prijetju 25-letnega Blaža Ereiza bo policija predstavila na jutrišnji tiskovni konferenci.

Policija je že včeraj prijela prvega osumljenca za rop pošte v Kresnicah. Šlo naj bi za voznika belega golfa serije 5.

Na begu od torka

Oba osumljenca sta bila na begu od torka, ko naj bi v Kresnicah pri Litiji eden izmed njiju oropal pošto in umoril uslužbenko. Drugi osumljenec naj bi ga v avtomobilu čakal pred pošto. Storilca naj bi odnesla le 300 evrov.

Komentarjev 11
  • kurt 09:20 24.junij 2011.

    Morilci iztrgati obe roki..najživi brez njih in naj ga to spremlja celo življenje.Smrtna kazen je preblaga kazen za take zveri.

  • allstarr111 23:02 23.junij 2011.

    Za oba fanta bo tožolka 100000000% zahtevala 30 letno zaporno kazenTisti ki je žensko dejanko umoril jo bo tudi dobil, drugei pa tudi ne bo prišel bolje skozi, zanj bo zahtevala kako leto ali 5 menj, ampak bo ...prikaži večo vseeno dobil 20 let.Tako da kazen je že znana, sicer ne vsem, ampak takšna bo.ssŠkoda ker je znana samo za take krvave dogotke in ne recimo za tajkune in balkanske bojevnike.Tam se recimo ve da glavni ne bo sedel dlje kot bo v priporu, dva bosta dobila 12 let ampak bo čez par let razsojeno da jima pripada samo 3 leta, ostali pa se bodo zlizal.

  • 1111 22:19 23.junij 2011.

    ...pa še desno roko jima odrezat!!!