Slovenija > Črna kronika
5417 ogledov

Prišel na mejo in se začel z britvico rezati po vratu

mejni prehod kontrola policija Obrežje PMP Obrežje
Ko je policistka 45-letnemu moškemu začela pisati plačilni nalog, je ta stopil iz vozila in se začel z britvico rezati po rokah in vratu.

V sredo popoldne je na mejni prehod Obrežje pripotoval 45-letni državljan Gruzije. V postopku mejne kontrole je policistka ugotovila kršitev zakona o tujcih ugotovila kršitev zakona o tujcih, vezano na predolgo bivanje v Schengenskem območju. Ko mu je začela pisati plačilni nalog, je 45-letnik stopil iz vozila in se začel z britvico rezati po rokah in vratu.

Agresivnega 45-letnika so obvladali, mu nudili prvo pomoč in poklicali reševalce, ki so mu, z nekaj težavami sicer, ker je bil agresiven tudi do njih in odklanjal zdravniško pomoč, oskrbeli rane. Poskus izsiljevanja v postopku se mu ni izšel – po zaključenem postopku oskrbe poškodb so mu vročili plačilni nalog in ga napotili iz Slovenije.

dezurni@zurnal24.si
 

Komentarjev 9
  • kapibara 22:11 03.junij 2021.

    Mislim, človeka nekaj veseli, pa mu še tega ne pustijo delat..

  • Rita_Lawson 13:59 03.junij 2021.

    Začnite delati doma. To je tisto, kar sem finančno najb0lj nagrajeval. V petek sem po zaslužku 44.789 ameriških dolarjev prejšnji mesec dobil odličnega Audija A5. obiščite to spletno stran tukaj. .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

  • Dusan21 12:50 03.junij 2021.

    Nekje sem bral, dase je še v ravno pravem trenutku mimo pripeljal specialit za ubodne rane Jani Moderndofer in ga odpeljal na porcijo albanskih čevapčičev v sam Portorož, osebje, ki ju je steglo, je bilo do palcev v lužici rdečih solza