Slovenija > Črna kronika
21 ogledov

Privozil si je 5.200 evrov kazni

Obema nesrečama je botrovala neprilagojena hitrost. Žurnal24 main
Dvajsetletnik si je z neupoštevanjem cestnoprometnih predpisov privozil 5.200 evrov kazni.

V soboto malce pred tretjo uro popoldne so policisti v Kranju želeli ustaviti 20-letnega voznika iz okolice Preddvora. Za kontrolo vozila so se odločili, ker je imel voznik na vozilu različni registrski tablici. Dvajsetletnik kljub opozorilom policistov vozila ni ustavil, ampak je s povečano hitrostjo odpeljal naprej. Med begom je prekršil več cestnoprometnih predpisov.

Ko so ga policisti zaustavili, so ugotovili, da je vozil neregistrirano vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi navedenega so mu avto zasegli, so sporočili s Policijske uprave Kranj.

Policisti bodo zoper 20-letnika podali obdolžilni predlog. Zakon za prekrške, ki jih je storil, predvideva globo v višini najmanj 4.840 evrov in 18 kazenskih točk. Ker pa se je voznik še nedostojno vedel do policistov, so mu izdali še plačilni nalog v znesku 417 evrov. Skupaj torej preko 5.200 evrov, so še sporočili s Policijske uprave Kranj.

Komentarjev 9
  • graff 07:11 28.februar 2012.

    No take kretenizme lahko pišejo samo kreteni, normalen človek zagotovo ne. Moji sosedi je pre leti ravno tak bizgec, brez izpita in registracije povozil hčerko, še do danes ni dobila odškodnine. Policija naj bi nadzirala promet, preberi si zakon ...prikaži večon bizgec in vklopi tisto malo sive gmote, če je je kaj ostalo.

  • Skippy 23:25 27.februar 2012.

    ki so mu jo kasneje znižali na 9000 USD, kar je le malo več od zgornje cifre.

  • maneken 21:04 27.februar 2012.

    se m zdi, da s ti tut s planine, kenede....