Slovenija > Črna kronika
120 ogledov

Prometna nesreča: S skuterjem trčil v avto in umrl

Nesreča skuterja Youtube
Osemnajstletnik, ki se je sinoči pri Šmarjah s skuterjem zaletel v avto, je ponoči umrl v izolski bolnišnici.

Kot so sporočili s koprske policije,  je sinoči nekaj pred dvajseto uro 18-letni voznik kolesa s pomožnim motorjem znamke Piaggio trčil v osebni avtomobil. Pri padcu se je tako poškodoval, da je ponoči umrl v izolski bolnišnic. 

Po podatkih policije se je mladenič sinoči z bencinske postaje pred Srgaši vključeval v promet proti Dragonji in pri tem zapeljal na smerni otok med voziščema. Med vožnjo po otoku, ki ni namenjen za vožnjo, je iz nasprotne strani pripeljal 46-letni voznik osebnega avtomobila iz Trsta, ki je nameraval zapeljati desno na bencinski servis.

Voznik avtomobila je ravno tako zapeljal na otok in ob tem čelno trčil v nasproti vozečega mladeniča na skuterju:"18-letnik, ki ni imel varnostne čelade, se je pri padcu hudo poškodoval. Odpeljali so ga v izolsko bolnico, od koder so nam sporočili, da je ponoči umrl," je zapisala predstavnica za medije na Policijski upravi Koper, Anita Leskovec.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Avatar Leon
    Leon 19:45 19.februar 2016.

    Ideje o registraciji koles z motorjem so vse bolj realne . Prihaja pomlad in bo na cestah norooooooo ! Kdo jih bo ustavil?

  • Janez_53 18:46 18.september 2015.

    Bi mogoče kdo od piscev člankov pojasnil, kakšen smisel imajo "SIMBOLIČNE FOTOGRAFIJE"??? Mar res menite, da so vaši bralci tako zabiti, da si ne znajo predstavljati avtomobila in skuterja ter voznikov??? Brez veze porabljen prostor rajši izkoristite za kaj pametnega!

  • patrijarh 13:21 18.september 2015.

    Ja to tko je,če si objesten.Sožalje staršem.