Slovenija > Črna kronika
6 ogledov

Prvi dan v letu pet mrtvih na cesti

Nesreča na Hrvaškem
1/2
Pixell
Novo leto se na hrvaških cestah ni začelo nič kaj obetavno. Na silvestrsko noč je krvavi cestni davek terjal pet življenj.

V trčenju dveh avtomobilov v Zagrebu so umrla tri dekleta, v Vinkovcih mladenič, potem ko je trčil v steber za javno razsvetljavo, v bližini Reke pa pešec, ki ga je zbil avtomobil.

Prva nesreča se je zgodila okoli 5.30 zjutraj v Zagrebu, ko je avtomobil znamke Seat trčil v Renault Megane. Nesreča je bila usodna za tri sopotnice v Meganu, medtem ko so eno dekle, ki se je peljala v Seatu, s hudimi poškodbami prepeljali v bolnišnico. Voznika sta bila lažje poškodovana.

Druga smrtna nesreča se je zgodila v Vinkovcih okoli dveh ponoči, ko je 20-letni voznik udaril v steber za javno razsvetljavo. Prepeljali so ga v bolnišnico, kjer je podlegel poškodbam. V nesreči je bila ranjena tudi 23-letna sovoznica.

Še v starem letu, okoli 20. ure zvečer, pa je v bližini Rijeke voznik Opla zbil 40-letnega pešca. Zaradi težkih poškodb glave je bil prepeljan bolnišnico v Reki in nekaj čez polnoč umrl.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.