Slovenija > Črna kronika
72 ogledov

Prvi menedžer, ki je pobegnil

slovenija 09.01.13. sojenje, izrek obsodbe, Robert Casar, nekdanji prvi moz Luke Suzana Kos
Tiralica. Roberta Časarja iščejo vse svetovne policije.

Nekdanjega šefa Luke Koper Roberta Časarja poleg slovenske iščejo vse policije v Evropski uniji in drugod po svetu. "Sodišče je zoper obsojenega Roberta Časarja izdalo tiralico, mednarodno tiralico ter evropski nalog za prijetje in predajo," pojasnjujejo na sodišču.

Časar bi moral pred enim tednom začeti prestajati pet let in devet mesecev zaporne kazni zaradi jemanja podkupnine, a se v zaporu na Dobu ni pojavil. Ker se že od konca lanskega leta izogiba tako poštarjem kot sodnim vročevalcem, je sodišče policiji v petek odredilo, naj ga privedejo v zapor, danes pa za njim razpisalo tiralico. Tako policija kot sodišče po neuradnih informacijah že dlje sumita, da je Časar državo zapustil že pred časom, zato so za pomoč pri iskanju zdaj prosili še tuje varnostne organe.

Šest let bega ali zapor

Da bi mu izrečena zaporna kazen zastarala, bi se moral Časar skrivati skoraj šest let. Zaporna kazen bo tako maja zastala Robertu Tomažu Zavašniku iz afere Lipa.

Komentarjev 5
  • Žurnalček 08:25 21.marec 2014.

    Bom direkten . Men 10.000€ za živega ali mrtvega , z uporabo telefonije .

  • dragec 06:53 21.marec 2014.

    Robi, pridi ti v državo Prekmurje, itak nas žabari ne marajo

  • Scott 21:44 20.marec 2014.

    Smešno, včeraj sta z ženo nakupovala v Sparu, res je bil nakupovalni voziček precej poln, je morda potem izginil čez noč.?