Slovenija > Črna kronika
18117 ogledov

Pri mučenju psa tudi droge, "rešitelju" se obeta globa

Incident v Mostah Facebook
Policija obravnava tako lastnika psa, kot občana, ki se je vmešal.

Veliko pozornost bralcev na družbenih omrežjih je pritegnil posnetek iz ljubljanskih Most, ki prikazuje fizično obračunavanje med lastnikom psa in še enim občanom. 

Dogodek je obravnavala tudi policija, ki je bila okoli 16. ure napotena na Toplarniško ulico v Ljubljani zaradi kršitve javnega reda in miru s strani 28-letnega kršitelja, ki naj bi fizično napadel reševalca in poškodoval reševalno vozilo.

"Z  zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da so bili reševalci napoteni na intervencijo zaradi vinjenosti občana, ki pa se je ob njihovem prihodu vidno pričel razburjati in razbijati po vozilu," razlaga Nataša Pučko iz PU Ljubljana. "Kršitelj, ki je bil vidno pod vplivom alkohola, je kršil javni red in mir, vpil na reševalce ter grdo ravnal s svojim psom (nanj vpil in ga davil)."

Pri tem se je v postopek vmešal drug občan, pri čemer je med njima prišlo do fizičnega obračuna. "Policisti so za vzpostavitev javnega reda in miru uporabili prisilna sredstva, 28-letnemu kršitelju pa je bila v nadaljevanju odvzeta prostost in odrejeno pridržanje po zakonu o prekrških," navaja Policija. "Za psa kršitelja so poskrbeli iz zavetišča za živali."

Kot smo se pogovarjali Ta fant v posnetku je maltretiral svojega psa, sem videl v drugem posnetku samo ga nimam. Kar si naredil Aleksandar Repić imaš pri meni en BIG LIKE!! In pijača seveda;-)...zdej PA SERITE TA POSNETEK IN NAJ GA CELA SLOVENIJA VIDI, da obstajajo še vedno dobri ljudje, ki jim je mar do živali!

Objavil/a Igor Lampič dne 27. november 2017

Kršitelja sta oba, vpletene tudi droge

Policisti v zvezi z ravnanjem obeh kršiteljev nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma storitve kaznivega dejanja mučenja živali in kaznivega dejanja nasilništva. "Prav tako so obravnavali kršitve zakona o varstvu javnega reda in miru in zakona o osebni izkaznici, vodijo pa še prekrškovni postopek zaradi kršitve zakona o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami," še pojasnjujejo pri policiji.

dezurni@zurnal24.si
 

Komentarjev 38
  • Avatar gujdek
    gujdek 22:11 01.december 2017.

    Klasika! Policija je državna inkasantska organizacija in nikakor ni zmožna enega pametnega razmisleka, nima niti sledu občutka, niti trohice intelekta in na zadevo že v samem startu pogleda tako, da občane maksimalno obere. Človek dobi občutek, da imajo v glavo ...prikaži več vgrajene človeku skrajno neprijazne čipe, zametke svojih možganov pa odstranjene. Sam se PICIJU, ki je kretena "vgasnil", klanjam do tal...!

  • Skippy 00:11 01.december 2017.

    Če bi se seveda spravil na drugega človeka, ne bi nihče pomagal. Ljudje so pač vse večje gnide.

  • Igor Đukanović 17:17 30.november 2017.

    Zakaj imamo predsednika republike? Če bi slučajno kakšen debilni sodnik kaznoval še edinega prisotnega prisebneža, bi ga moral predsednik republike pomilostiti. A upam, da bo vsaj sodnik vrgel v koš ta zmazek od policijskega zapisnika. Če že policija sredi belega ...prikaži večega dne ni sposobna ločiti belega od črnega - zaščite živali in samoobrambe od napada ali nadlegovanja druge osebe. Še v prometni nesreči znajo "izračunati", kdo je kriv. Tu pa naj bi pijanec bil žrtev!?! Halo!!!