Slovenija > Črna kronika
5 ogledov

Prvi sestri prerezal vrat, drugo zabodel

Samantho (levo) je brat ubil, medtem ko je bila Serafina ranjena. Žurnal24 main
Triindvajsetletni moški iz Bostona je na rojstnodnevni zabavi napadel svoje tri sestre. Medtem ko je eni prerezal vrat, je drugo večkrat zabodel. Življenje tretje je rešila policija, ki je vdrla v stanovanje.

Policisti, ki so vdrli v stanovanje v Miltonu, predmestju Bostona, so obstali kot vkopani, saj so zagledali 23-letnega Kerbyja Revelusa, kako je s kuhinjskim nožem prerezal vrat svoji petletni sestri, ki je v soboto praznovala svoj rojstni dan. Takoj za tem se je pobesneli 23-letnik lotil druge sestre, devetletne Serafine, ki je pred tem poklicala policijo. V trenutku, ko se je spravil še na tretjo sestro, so ga ustrelili policisti.

"Njegova namera je bila jasna. Želel je pobiti vse tri sestre", je dejal šef policije Richard G. Wells Jr. Njihova mati je bila v trenutku napada v službi, medtem ko je babica v kleti prala perilo.

Spor s sosedom
Serafino so takoj po napadu odpeljali v bolnišnico. Ob napadu je utrpela hude ureznine na roki, več vbodnih ran je imela v predelu trebuha in eno na nogi. Zdravniki so dejali, da je izven smrtne nevarnosti. Državni odvetnik William J. Keating je dejal, da je bil Revelus v zelo resnem sporu s sosedom, spor se je prenesel na sestre, končalo pa se je s krvavim pohodom.

Napadalec je sicer pred kratkim preživljal zaporno kazen zaradi napada s pištolo. Policija še dodaja, da so leta 2004 iz omenjene hiše že prejeli poročilo o nasilju. Takrat naj bi Revelus pretepel neko žensko, ki je živela v hiši.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.