Slovenija > Črna kronika
20 ogledov

Psu z nožem prerezal vrat

Pogum je mešanec najbrž podedoval od očeta jazbečarja. Žurnal24 main
Triindvajsetletnik je včeraj zvečer najprej pretepel in nato z ostrim predmetom poškodoval psa. Veterinar ga je lahko samo še evtanaziral.


Policija je potrdila, da so ob Jezeru na Rudniku v Kočevju prijeli 23-letnega osumljenca. Pretepel in hudo poškodoval je psa mešanca manjše rasti, katerega lastnik ni znan. Dežurni veterinar je psa na kraju usmrtil. Policisti bodo moškega ovadili zaradi suma mučenja živali.

Ljubitelj živali?

Po poročanju portala E-utrip je moški prerezal vrat potepuškemu psu, ker mu je ta nekaj časa sledil. Ob prijetju naj bi se izgovarjal, da ni duševno zdrav. Sam pa naj bi imel doma svojega psa, ki ga je kasneje pripeljal na kraj in "objemal kot največji ljubitelj živali", še piše portal.

Komentarjev 2
  • sprehajalec 17:22 24.julij 2013.

    Kdo pa nosi nož s seboj na Kočevskem.? Pregnali nekoč Kočevarje od tam, da je nastal prostor za nove Kočevarje. Slovenceljni lapsuzi. Tipu pa vzet še njegovega psa. Pa z gajžlo čez hrbet. Plačal kazni itak ne bo. Naše sodstvo ...prikaži več se pa spravi samo na tiste, ki imajo povprečno. Tiste, ki nimajo nič pusti pri miru, prav tako tiste, ki imajo veliko.

  • supreme 13:23 24.julij 2013.

    napišite še ime pa priimek te osebe. pa še naslov. pa da ga vidim tega heroja idiotskega.