Slovenija > Črna kronika
4 ogledov

Ptujčana je ustavilo šele tretje trčenje

Prometna nesreča Andrej Leban
Čaka ga plačilo kazni, nesreč pa ni povzročil vinjen.

63-letni Ptujčan je navsezgodaj povzročil tri prometne nesreče zapored, njegovo vožnjo pa ja zaustavila šele tretje trčenje, v katerem je bil tudi sam poškodovan.

Najprej je nekaj minut čez peto uro zjutraj v središču Ptuja "zaradi nepravilne strani vožnje trčil v osebni avtomobil, ki ga je nasproti pravilno pripeljala 38-letna voznica. Neodgovorni voznik se na kraju nesreče ni ustavil, ampak je s kraja pobegnil," pravijo na policijski upravi Maribor.

Že čez nekaj minut je 63-letnik zapeljal na otok za pešce in tam podrl prometni znak, ki zapoveduje obvezno smer, a se zaradi tega ni pretirano sekiral. "Tudi to ga ni ustavilo in tudi od tukaj je takoj pobegnil, a ne daleč. Zaradi nepravilne strani vožnje je še vedno na Slovenskogoriški cesti na Ptuju povzročil še tretjo prometno nesrečo. Tokrat je trčil v osebni avtomobil, ki ga je nasproti pravilno pripeljala 53-letna voznica. V trčenju so se, oba voznika in 57-letnica sopotnica v vozilu voznice, lahko telesno poškodovali," dodajajo na policiji. 

Zaradi teh voznikov jutranjih podvigov je bila nato še dobro uro za ves promet zaprta cesta med Ptujem in Lenartom. Vse tri poškodovane pa so medtem oskrbeli v ptujski Splošni bolnišnici.

Povzročitelj pa, neuradno na presenečenje vseh policistov na kraju, ni vozil pod vplivom alkohola.

Komentarjev 1
  • f5b0a37161572a16434c3a9b735044179b6963f0 15:58 17.december 2014.

    obstajajo tudi taki ljudje ,ki ti preprosto ni jasno kako je sploh šolo naredil kamoli da je celo izpit za avto dobil,ker nekateri nimajo v glavi logike ne pameti in sem prepričan ,da marsikdo to ve kaj mislim s tem povedati.