Slovenija > Črna kronika
22 ogledov

Raketa povzročila za 20.000 evrov škode

Ognjeni zublji so zajeli balkon in ostrešje stanovanjskega bloka.
1/6
Žurnal24 main
V strnjenem naselju Robindvor je ob proslavljanju novega leta pirotehnični izdelek na balkonu zanetil požar.

Požar je opazila stanovalka bloka, ki je prebudila mlado družino in jih opozorila, da gori na njihovem balkonu. » Okoli 05.00 ure me je prebudila soseda in dejala, da na balkonu gori. Stekel sem na balkon in videl, da je ogenj zajel že ves balkon in ostrešje bloka. Takoj sem stekel na hodnik zagrabil gasilni aparat in deloma pogasil ogenj, vendar je veter ogenj razširil po ostrešju. Ker sam nisem mogel pogasiti požara so prišli na pomoč gasilci,« je žalostno zgodbo opisal lastnik stanovanja v 5. nadstropju stanovanjskega bloka, ki mu je požar uničil streho nad glavo in del stanovanja.

Ogled kraja požara so opravili kriminalisti Policijske uprave Slovenj Gradec, ki so ugotovili, da je požar povzročil pirotehnični izdelek, ki je padel na balkon in zanetil požar. Stanovalci naselja Robindvor so pretreseni nad dogodkom dejali, da je kljub prepovedi uporabe petard bilo ob polnoči kot v »Gazi« in ne razumejo početje sokrajanov, ki so ogrozili življenje mlade tričlanske družine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.