Slovenija > Črna kronika
27 ogledov

Razbijal, napadel gosta in grozil

Z alkoholom oziroma osebami pod vplivom alkohola so imeli včeraj policisti s PU Žurnal24 main
Primorska: iz lokala neznanec ukradel zalogo cigaret, v drugem lokalu moški napadel gosta in grozil natakarici, pri Studencu se je med prehitevanjem zgodila nesreča ...

Včeraj dopoldne se je na avtocesti pri Studencu zgodila prometna nesreča, v kateri je bila ena oseba lažje telesno poškodovana. 46-letni državljan Hrvaške je med prehitevanjem tovornega vozila na prehitevalnem pasu zaprl pot 49-letnemu vozniku iz Nove Gorice. "Vozilo hrvaškega državljana je odbilo na travnato površino, kjer se je prevrnilo na bok. 49-letna sopotnica hrvaškega voznika je bila v nesreči lažje telesno poškodovana. Za povzročitelja so policisti napisali obdolžilni predlog," so sporočili s Policijske uprave Postojna.

Preveč sta spila
Policisti so imeli včeraj na cestah kar nekaj dela. Med drugim so v Novi vasi ustavili 61-letnega voznika traktorja iz Cerknice, ki je imel v v litru izdihanega zraka 1,04 mg alkohola. Vozil je neregistrirano vozilo, vozniškega dovoljenja ni imel. Do streznitve so ga pridržali na policiji, domov pa je odšel s plačilnim nalogom v višini 1000 evrov. Zoper njega bo podan še obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Na kratko
V okolici Pivke je neznanec vlomil v gostinski lokal in ukradel cigarete.
V Ilirski Bistrici so policisti prijeli državljana Palestine, ki je ilegalno vstopil iz Hrvaške v Slovenijo. Namestili so ga v azilni dom.

Obdolžilni predlog čaka še 20-letnega voznika osebnega avta z Rakeka, ki je imel v litru izdihanega zraka 0,54 mg alkohola. Mladeniču so zaradi ponavljajočih se kršitev cestnoprometnih predpisov zasegli vozilo.

Napadel in grozil
V večernih urah so policisti posredovali še v gostinskem lokalu v Pivki, kjer je 44-letni domačin najprej razbil kos steklenine, zatem pa fizično napadel enega od gostov ter grozil službujoči natakarici. Ob posredovanju se je nedostojno vedel tudi do policistov. Izdali so mu plačilna naloga, zaradi ogrožanja varnosti pa ga bodo državnemu tožilstvu tudi kazensko ovadili.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.