Slovenija > Črna kronika
17 ogledov

Razkosali in z njo hranili pse

Nogometaš ob prihodu na policijsko postajo. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Grozljivi izsledki policijske preiskave: nekdanjo ljubico brazilskega nogometaša Bruna Fernandesa so ugrabili, ubili, del trupla dali psom, del pa zakopali pod cement.

25-letna Eliza Samudio je bila nekaj časa ljubimka Bruna Fernandesa, vratarja pri priljubljenem brazilskem klubu Flamengo.

Ugrabili so jo iz hotela v Riu de Janeiru pred skoraj enim mesecem. Še isti dan so jo zadavili in njeno truplo razkosali. Policija vseh njenih posmrtnih ostankov še ni našla. Eliza je pred smrtjo trdila, da je poročeni Fernandes oče njenega otroka.

Nihče ga ni vzel v bran
Za Fernandesom je policija razpisala tiralico, predal se je sam, vendar zanika, da bi storil karkoli narobe ter trdi, da je njegova vest čista. Vendar pa policija trdi, da je sestrična žrtve podala dovolj dokazov, da so prepričani, da je Fernandes vpleten tako v ugrabitev kot umor, poročajo spletne strani BBC-ja.

To naj bi potrdili tudi ostali aretirani – Fernandesovi prijatelji in soproga. Prav tako so ga že suspendirali iz nogometnega kluba. Njega pa predvsem skrbi, da bi lahko škandal uničil njegove sanje, da bi igral za Brazilijo na prihodnjem svetovnem prvenstvu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.