Slovenija > Črna kronika
31 ogledov

Razkosano truplo buri duhove

(Foto: Reuters) Žurnal24 main
Upokojenec v reki Lambro v Italiji našel razkosano truplo brez rok, nog in glave. Je na delu množični morilec?

Italijanska državna televizija Rai je sinoči poročala o truplu, ki ga je predvčerajšnjim našel upokojenec iz mesta San Colombano med sprehodom ob reki Lambro.

Najprej je mislil, da gre za lutko, a resnica je bila grozljiva. Telo je bilo razkosano na štiri dele s kirurško natančnostjo – odrezana mu je bila glava in okončine –, zato človeka za zdaj še niso uspeli identificirati.

Gre za moškega, starega od 25 do 45 let, visokega okoli 175 centimetrov. Preden je bil razkosan, so ga z ostrim predmetom zabodli v srce. Policija ocenjuje, da je morilec, najverjetneje jih je bilo več, želel, da se truplo najde – in naj bi bilo neke vrste opozorilo.

Po eni od hipotez naj bi namreč šlo za obračun znotraj vzhodnoevropske mafije. Rai pa je sinoči poročala tudi, da je bilo leta 2007 okoli 18 kilometorv stran od kraja, kjer so našli ostanke tega moškega, najdeno še eno truplo, ki je bilo razkosano na podoben način. Zato so že začele krožiti govorice o domnevnem krutem množičnem morilcu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.