Slovenija > Črna kronika
15323 ogledov

Rešili visoko nosečo voznico, zdaj iščejo dobre ljudi

Policija Policija
Mož ponesrečene voznice išče ljudi, ki so njegovi ženi pomagali v nesreči.

V soboto, 9. februarja se je ob 11.29 na cesti Ptuj–Slovenska Bistrica v občini Kidričevo, voznica z osebnim vozilom zapeljala s cestišča v obcestni jarek. "Vozilo je obstalo na boku," navaja republiška uprava za zaščito in reševanje. "Gasilci PGD Ptuj so na vozilu odklopili akumulator in z vpojnimi sredstvi posuli iztekle motorne tekočine. Reševalci NMP Ptuj so poškodovano voznico na kraju oskrbeli in prepeljali v SB Ptuj."

V nesreči se je poškodovala visoko noseča voznica, njen mož pa sedaj išče osebe, ki so ji v nesreči pomagale, da bi se jim zahvalil.

"V soboto se je na relaciji Ptuj - Pragersko pri Kidričevem (Kidričanska šuma) ob 11:30h zgodila prometna nesreča," je zapisal na svojem Facebook profilu. "V njej je bila udeležena moja partnerka, ki je visoko noseča! Na srečo še obstajajo dobri ljudje, ki so ji pomagali v prvih trenutkih, da je lahko prišla iz vozila in so z njo počakali do prihoda policije, reševalcev in gasilcev!"

Sedaj išče te dobrosrčne ljudi, saj bi se jim rad osebno zahvalil za vse storjeno. "Če se kdorkoli prepozna, bi ga naprosil, da se mi javi v ZS, da se mu tudi osebno zahvalim za vso pomoč," piše mož ponesrečene. "Če pa se slučajno kdorkoli prepozna, pa se vseeno noče izpostavljati, pa se vam kar tukaj resnično iskreno zahvaljujem za vse storjeno! Vse dobro se z dobrim vrača! Hvala še enkrat."

Obenem piše, da je kljub nekaj bolečinam in modricami z bodočo mamico in otročičkom vse v najlepšem redu in sedaj čakajo, da se bo mali borec odločil priti na svet.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.