Slovenija > Črna kronika
0 ogledov

Rop pošte v Ljubljani

Policija Andrej Leban
Danes okoli 18.30 ure je bila Policijska uprava Ljubljana obveščena o ropu na pošti ob Dunajski cesti v Ljubljani.

Po do sedaj zbranih obvestilih je ugotovljeno, da sta zamaskirana moška pristopila do parkiranega vozila uslužbenca pošte ter z grožnjami od njega zahtevala gotovino. Grožnje sta podkrepila s pištolo oziroma pištoli podobnim predmetom. Ker v vozilu ni bilo gotovine je eden od storilcev ostal pri uslužbencu, drugi pa se je napotil v prostore pošte, kjer je najprej razbil steklena vhodna vrata, nato pa od zaposlenih z grožnjami zahteval gotovino, grožnje pa je podkrepil s pištolo. Zaposleni so mu izročili gotovino, nakar sta oba kraj zapustila v smeri proti Tesovnikove ceste in nato neznano kam.

Iščejo dva moška

Policisti še vedno zbirajo obvestila in izvajajo aktivnosti za izsleditev storilcev kaznivega dejanja. Iščejo dva moška. Prvi je visok okoli 175 centimetrov, oblečen v vijolično jakno in temnejše hlače, ter obut v športne copate, drugi pa je bil oblečen v temna oblačila.

Neznanca sta odtujila za več tisoč evrov gotovine. V ropu nihče ni bil poškodovan, so sporočili s PU Ljubljana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.