Slovenija > Črna kronika
21 ogledov

Ropa bencinskih servisov

Policisti celjske uprave so te dni obravnavali kar dva ropa bencinskih servisov; v soboto v Velenju, sinoči pa v Celju.

Do sobotnega ropa je prišlo ob 18.20; neznanca sta vstopila v bencinski servis na Partizanski cesti v Velenju. Eden od njiju je stekel za prodajni pult, napadel zaposlenega in zahteval denar. Z dobljenim denarjem sta neznanca pobegnila neznano kam. "Roparja sta bila visoka približno 180 in 190 cm, oblečena sta bila v temnejša oblačila, na glavi sta imela kapi z izrezom za oči," še sporoča Milena Trbulin s celjske uprave. Dodaja, da v ropu ni bil nihče poškodovan, koliko denarja sta roparja odnesla, pa policija ne pove.

Do še enega ropa bencinskega servisa je prišlo sinoči nekaj minut po osmi zvečer. Neznanec je z nožem v roki vstopil na servis na obvoznici na Ljubljanski cesti v Celju. Od zaposlenih je zahteval denar in cigarete. Ko je dobil, kar je zahteval, se je s kolesom odpeljal neznano kam. Policija še navaja, da je ropar visok med 180 in 190 cm, oblečen je bil temnejša oblačila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.