Slovenija > Črna kronika
37 ogledov

Ropar pobegnil le do bližnjega lokala

Moški je iz prodajalne poskusil ukrasti jakni, se prerival z zaposleno in pri tem razbil steklo na vratih prodajalne. Vendar pa ni zbežal daleč.

Tatvina se je zgodila nekaj pred 18. uro v prodajalni v središču Ljubljane. Moški je vstopil v prodajalno in si ogledoval jakne višjega cenovnega razreda, dve pa je nato tudi odnesel do prodajnega pulta. V času, ko je zaposlena stopila do blagajne, da zaračuna nakup, je moški jakni pograbil in poskušal pobegniti iz prodajalne. Na izhodu ga je dohitela zaposlena, s katero sta se prerivala, nato pa je moški z roko razbil steklo na vratih prodajalne in pobegnil.

Policisti so bili obveščeni o dogodku in so takoj začeli aktivnosti za izsleditev storilca. Nedolgo po dogodku so ga našli v bližnjem gostinskem lokalu in mu odvzeli prostost. 28-letnik je v dogodku utrpel lažje poškodbe in je bil odpeljan k zdravniku. Lažje poškodovana je bila tudi prodajalka. 

Moškega bodo policisti s kazensko ovadbo privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.