Slovenija > Črna kronika
58 ogledov

Roparja na Laborah uporabila strelno orožje

Rop pošte v Semedeli Barbara Milavec
Avto, v katerem sta roparja bežala, policija našla sežgan.

Kranjski policisti iščejo roparja, ki sta nekaj po deveti zvečer na Laborah pri Kranju zvečer izvedla oborožen rop. Roparja sta za objektom tehničnih pregledov napadla varnostnike in jim odtujila denar, ki so ga imeli v avtomobilu.  
 
"Neznanca sta streljala, v kakšnih okoliščinah policija še preiskuje," je povedal Bojan Kos iz policijske uprave Kranj. Poškodovala nista nikogar.
 
V času ropa sta neznanca vozila svetel fiat scudo, ki pa ga je policija kasneje v kraju Valburga, blizu Smlednika, našla sežganega.
 

Policija je posredovala podatke o storilcih: en je visok okoli 185 cm in oblečen v delovni kombinezon sive ali zelene barve, drugi pa je  visok okoli 180 cm, oblečen pa v trenirko in jakno, oboje temne barve. Oba sta bila zamaskirana.

Policisti in kriminalisti storilca še iščejo, prosijo pa vse, ki imajo kakršne koli informacije o ropu in dogajanju za objektom tehničnih pregledov na Laborah okoli 21.05 ure, ali o storilcih in njunem vozilu, naj jih sporočijo policiji na številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

dezurni@zurnal24.si
Komentarjev 1
  • Žurnalček 19:35 29.maj 2015.

    Dajte najprej varnostnike , zlasti tiste nekdanje na test , pa če ne bo nič, prosite za pomoč. Bom pa jaz povedal . Avto ukraden v Italiji , ukradene SLO tablice in vožnja čez Valburgo , kjer se še čistokrvni ...prikaži veči državljan izgubi. Samo to niso vedel , da so bežal mimo Policijske šole v Tacnu ! Se pravi čira čara vse drugo samo Slovenci niso !