Slovenija > Črna kronika
24 ogledov

S človeškim mesom so si očiščevali dušo

aretacija Shutterstock
Brazilska policija je sporočila, da je priprla tri osebe, ki jih sumijo uboja in kanibalizma. Ubili in pojedli naj bi najmanj dve osebi.

Brazilska policija je zaradi domnevnega kanibalizma in umora v sredo v Garanhunsu, v brazilski pokrajini Pernambuco aretirala  51-letnega inštruktorja karateja Jorgea de Silveiro, njegovo 51-letno ženo Isabel Pires ter njegovo 25-letno ljubico Bruno Cristino Oliviero da Silvo.

Priznali kanibalizem

Osumljenci so na zaslišanju priznali, da so jedli človeško meso, ker so si želeli očistiti dušo.  Priprti kanibali so sicer pripadniki sekte, v kriminalna dejanja pa naj bi jih vodil "glas", ki jim je narekoval, kaj morajo storiti z zlobnimi ženskami. Imeli so namreč načrt, kako bodo vsako leto ubili tri ženske s katerimi si bodo očistili dušo.

V knjigi opisal umor

Policisti so jim na sled prišli potem, ko je 51-letnik o smrti 17-letnice  v knjigi zapisal, kakšno olajšanje čuti, ko ji je odrl kožo in razkosal njeno telo. "Začel sem ji odirati kožo, nato sem njeno truplo razkosal. Pojedli smo meso kot del rituala očiščenja, ostanke smo zakopali."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.