Slovenija > Črna kronika
15 ogledov

S kombijem v poln avto

Žurnal24 main
Zgodaj popoldne se je na cesti Kamnik–Ločica v kraju Golice v občini Kamnik zgodila huda prometna nesreča, v kateri je en človek umrl.

Nekaj pred 14. uro je prišlo do trka med avtomobilom in kombijem, so nam povedali na PU Ljubljana.

48-letni voznik (iz okolice Domžal) renault trafica je vozil iz smeri Ločice proti Kamniku. V kraju Golice je v levem ovinku zapeljal na levo stran vozišča in trčil v nasproti vozeče vozilo znamke Ford Mondeo, ki ga je vozil 45-letni voznik iz Kamnika. V trčenju je 68-letni sopotnik na prednjem desnem sedežu mondea zaradi posledic prometne nesreče umrl.

Sopotnici, stari 15 in 36 let, ter 11-letni sopotnik v istem vozilu so bili huje telesno poškodovani in z reševalnimi vozili odpeljani v bolnišnico. Potniki iz forda so ostali ukleščeni v vozilu, zato so jih morali iz njega izrezati gasilci.

Voznik kombija ni bil huje poškodovan. Po nestrokovni oceni je nastalo za okoli 30.000€ materialne škode. Zaradi nesreče je bila cesta Kamnik–Vransko tri ure zaprta za promet.

Krvav konec tedna
Tudi včeraj ni šlo brez smrtnih žrtev na cestah. Na avtocesti Maribor–Celje se je voznik Tuševega tovornjaka zaletel v servisno vozilo AMZS, ki je stalo ob robu avtoceste. Pri tem je umrl delavec AMZS, še ena oseba, ki ji je serviser pomagal, pa je bila huje poškodovana. Fotografija s kraja dogodka na naslednji povezavi.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.