Slovenija > Črna kronika
2651 ogledov

S kovinsko palico ga je udaril po glavi, sledil je množični pretep

policija Saša Despot
V pretepu je bilo udeleženih osem oseb.

Policisti PU Celje so bili včeraj malo pred 16. uro obveščeni o kršitvi javnega reda in miru na igrišču v bližini Osnovne šole Brezno na območju Radelj ob Dravi. Ko so prišli na kraj, so ugotovili, da se je pet mladih oseb, starih od 16 do 21 let, nahajalo v bližini igrišča v Breznem, nakar je do enega od moških v skupini pristopil 49-letni domačin in ga s kovinsko palico udaril po glavi.

Dejanje je sprožilo množični pretep, v katerem so bile udeležene še druge prisotne osebe, pet oseb je bilo lažje telesno poškodovanih, od tega en mladoletnik.

Policisti dogodek še preiskujejo, po koncu preiskave bodo zoper vse osumljene podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo. Zaradi kršitev določil Zakona o nalezljivih bolezni pa bodo policisti zoper polnoletne kršitelje izdali plačilne naloge, zoper mladoletne kršitelje pa obdolžilne predloge na pristojno Okrajno sodišče, saj niso upoštevali varnostne razdalje in uporabljali zaščitnih sredstev.

*Fotografija je simbolna.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.