Slovenija > Črna kronika
23 ogledov

S paralizatorjem napadel varnostnika

taser piÅ¡tola paralizator afp Žurnal24 main
Neznani moški včeraj zvečer napadel varnostnika in mu ukradel kovček z večjo vsoto gotovine.

52-letni varnostnik je bil napadel in oropan včeraj okoli 20.30 na Puhovi ulici v Mariboru. Ko je pristopil do službenega osebnega avtomobila in odprl vrata, je do njega izza hrbta pristopil neznanec.
Paraliziral ga je z električnim paralizatorjem, zaradi česar je varnostnik padel na tla. Napadalec ga je nato z neznanim predmetov večkrat udaril po zatilju. Varnostniku je ukradel kovček za prenašanje denarja, v katerem je bila večja vsota gotovine.

"Neznani moški je visok približno 175 centimetrov, oblečen v bundo segajočo do pasu, svetle bež-rjavkaste ali sive barve in pokrit s kapo ali kapuco," so še sporočili s Policijske uprave Maribor.

Komentarjev 2
  • tonek 06:17 16.december 2012.

    imaš čisto prav ,pa še nekaj pogrešam v tej zgodbi,zakon o zasebnem varovanju jasno govori da v nočnem času denar vozita dva varnostnika ,ministerstvo za notranje zadeve bi že moglo izvesti kontrolo na firmi

  • Žurnalček 14:31 14.december 2012.

    Zakaj skrivate naslov podjetja , ko je po zakonu , da mora imeti kovček z lisico in pa znotraj njega ............, da ne govorimo kaj. Za napad je krivo varnostno podjetje , ker če bi bilo vse po zakonu , ...prikaži več, bi ropar kovček odvrgel z denarjem vred.