Slovenija > Črna kronika
360 ogledov

S pištolo naj bi se najprej znesel nad otrokom

umor Grosuplje
1/5
Saša Despot
Policija v mlaki krvi sredi Grosuplja našla 37-letnico, nato njeno mladoletno hčer. S policijskim helikopterjem pa je bilo izsledeno še truplo domnevnega strelca.

Malo pred poldnevom je v znanem kozmetičnem salonu v Grosuplju prišlo do krvavega obračuna. Z lastnico salona naj bi nasilno obračunal njen partner. Večkrat naj bi jo ustrelil, zaradi česar je žrtev umrla na kraju tragedije. 

Policija je bila o dogodku obveščena takoj po streljanju, so pojasnili na policijski upravi Ljubljana. "Policisti in kriminalisti so takoj pričeli z zbiranjem obvestil in iskanjem osumljenca kaznivega dejanja, ki je bil v nadaljevanju tudi izsleden mrtev v gozdu na območju Most v Ljubljani," so pojasnili na PU Ljubljana. Strelca so iskali tudi s policijskim helikopterjem. Sledil je namreč osumljencu, ki je takoj po streljanju pobegnil, neuradno naj bi se za nekaj časa za njim celo izgubila vsaka sled.

Ubil tudi otroka

37-letni domnevni strelec pa ni streljal le na partnerico v njenem salonu, temveč že prej na njunem domu. "Med zbiranjem obvestil in preiskovanjem kaznivega dejanja so policisti v stanovanjski hiši v Grosuplju našli še eno mrtvo osebo, mladoletnico," so pojasnili policisti.

Vse okoliščine, zlasti pa motiv za tako tragično trojno smrt, policisti in kriminalisti ta trenutek še preverjajo. Za zdaj pa sumijo, da je domnevni morilec najprej ustrelil njuno, neuradno 13-letno hči, se odpeljal do partneričinega salona in jo tam ustrelil, po obeh dejanjih pa pobegnil ter na koncu ustrelil še sebe. 

Kraj dogodka sta si ogledala tudi dežurni preiskovalni sodnik in tožilka. Več podrobnosti o dejanju bo znanih, ko bodo policijski forenziki pregledali morebitne sledi, ki jih je osumljeni pustil na kraju zločina.

Komentarjev 15
  • 4krogci 21:41 25.julij 2014.

    se strinjam! Ona je imela zelo zabavno poklicno zivljenje!

  • 4krogci 14:17 25.julij 2014.

    naravna selekcija za take zafnane najstnice!

  • kapibara 14:05 25.julij 2014.

    Po fotkah sodeč-že....