Slovenija > Črna kronika
25 ogledov

S pištolo oropala zlatarno

Žurnal24 main
Neznana moška, oborožena s pištolo, sta včeraj oropala zlatarno v Novi Gorici. Zlatarno sta oškodovala za nekaj tisoč evrov.

Včeraj ob 16.52 so bili policisti Operativno-komunikacijskega centra (OKC) Policijske uprave Nova Gorica obveščeni o ropu zlatarne v Novi Gorici. Po dosedanjih ugotovitvah sta bila storilca dva moška (visoka med 175 in 180 cm), oborožena s pištolo.

Več tisoč evrov škode
S kraja kaznivega dejanja sta se odpeljala s črnim skuterjem z italijanskimi registrskimi številkami v smeri proti Solkanu in s seboj odnesla torbo z nakitom. Zlatarno sta oškodovala za nekaj tisoč evrov. Policisti so kasneje nedaleč stran izsledili tudi skuter, ki sta ga uporabila pri ropu.

Policisti in kriminalisti pozivajo vse, ki bi glede omenjenega ropa karkoli vedeli oziroma nudili koristne informacije, naj pokličejo na interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.