Slovenija > Črna kronika
126 ogledov

S provido lovili moped, na koncu ugotovili ...

Policija in nova vozila provida Andrej Leban
Policisti so med sredinim maratonom hitrosti naleteli na moped, ki jo je cvrl po cesti. Njegova končna hitrost je bila še višja od tiste, ki mu jo je nameril sistem provida.

Iz PU Koper poročajo o 35-letnem mopedistu iz okolice Portoroža, ki ga je policijski sistem provida sledil na cesti med Jagodjem in Izolo. Pri tem je merilnik pokazal, da vozi s povprečno hitrostjo kar 80 km/h, čeprav moped ne bi smel preseči 45 km/h. 

Odrejen mu je bil izredni tehnični pregled, ki je pokazal, da je moped predelan in da lahko na ravni cesti dosega končno hitrost kar 86 km/h. Voznika čaka obdolžilni nalog na sodišču. 

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 8
  • Finja Man 11:48 22.april 2017.

    ja pritožujem se popolnoma upravičeno : do včeraj se nisem obremenjeval z novim zakonom, dokler ga nisem želel registrerat, tehnični bp., se je pa zataknilo na šalterju, dal sem homologacijo in pa kupoprodajno pogodbo, namesto registracije so zahtevali izvorni račun ...prikaži več iz tovarne (13let staro) ali pa ugotovitveni postopek lastništva, za kar moram plačati 40€ in dober mesec čakati, da me pokličejo in takrat moram imeti s sabo prejšnjega lastnika motorja in še 2 priče, ki sta morale bit prisotne ob nakupu in nobena ne sme biti v sorodu. evo zato se od včeraj dalje pošteno bunim, pa motor imam že 4to leto zavarovan. skratka tale zakon je čisto v p.

  • Avatar gujdek
    gujdek 18:21 21.april 2017.

    Pa kaj si ti ja nor??! Uspeh nad uspehi!!! Slovenija bo v kratkem rešena...

  • Božidar Dinič 13:08 21.april 2017.

    evo naložba v provido se že kaže , kar tako naprej naši junaki