Slovenija > Črna kronika
25 ogledov

S sekiro proti policistu

V okolici Mirne Peči je prišlo do preprivanja med policisti in tatovi goriva. Eden izmed teh je proti policistu zamahnil s sekiro.

Sinoči nekaj pred 23. uro je občan Mirne Peči policiste obvestil o sumljivih neznancih; zdelo se mu je, da se pripravljajo na izvršitev kaznivega dejanja.

Na mesto sta se odpeljala dva policista novomeške policijske postaje in neznance res zalotila pri tativni goriva iz rezervoarja tovornega vozila. Ko so tatovi opazili policiste, so skušali pobegniti, vendar sta jih policista dohitela, nakar je eden izmed tatov proti policistu zamahnil s sekiro. Do poškodb k sreči ni prišlo, policista sta z uporabo prisilnih sredstev uspela trojico obvladati in aretirati.

Pri njih so našli predmete oziroma opremo, ki so jo osumljenci uporabljali pri tatvini goriva iz rezervoarjev vozil. Preiskavo glede tatvine nadaljujejo, 37-letnika, ki je s sekiro zamahnil proti policistu, pa bodo ovadili tudi zaradi kaznivega dejanja preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi.

Komentarjev 1
  • radsemastimzmesom 11:57 14.oktober 2014.

    Pa napišite no vsaj ali so bili to cigani al bulgari/romuni? Če pa kdo od Slovencev naredi kakšno lumparijo je takoj na vseh portalih obešena storilčeva slika z vsemi podatki, ko pa takšne stvari počnejo pripadniki drugih plemen, se pa ...prikaži več diplomatsko potuhnete!