Slovenija > Črna kronika
25 ogledov

S štirikolesnikom divjal po cesti in trčil v avto

Štirikolesnik EPA Fotografija je simbolična.
Ponoči so policisti na območju Slovenske Bistrice obravnavali prometno nesrečo, v kateri sta bila dva udeleženca telesno poškodovana, eden lažje, drugi težje. Nesrečo je povzročil voznik štirikolesnika.

Ta je okoli enih zjutraj vozil štirikolesnik (sicer registriran za dve osebi), na katerem je prevažal še dva potnika. 

"Vozilo je vozil po  lokalni cesti v Oplotnici, pripeljal  v iztek levega preglednega ovinka ter svoje vožnje ni prilagodil lastnostim ceste in svojim sposobnostim, zato je najprej okoli 41 metrov drsel skozi ovinek, nato pa  zapeljal v desno izven vozišča na travnato bankino  in po dobrih 24 metrih vožnje, s prednjim desnim delom štirikolesnika, trčil v zadnji levi bočni del tam pravilno parkiranega osebnega vozila," so sporočili policisti. 

V prometni nesreči sta se potnika štirikolesnika poškodovala. S kraja nesreče so ju z reševalnim vozilom odpeljali v UKC Maribor, kjer do zdravniki ugotovili, da se je potnica hudo poškodovala, vendar ni v življenjski nevarnosti.      

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • h3o 15:20 27.marec 2016.

    a je ta glasna ropotala treba registrirati?

  • Žurnalček 14:35 27.marec 2016.

    Tale na sliki si je noge tako preuredil , da ne veš kdaj hodi naprej in kdaj nazaj ! !

  • Avatar Leon
    Leon 14:17 27.marec 2016.

    Glede na stanje v prometu je premalo žrtev ! To kar se dogaja je absurd in lahko pričakujemo še huje kot se je začelo. Kaj počne policija razen,da štrajka ?