Slovenija > Črna kronika
12 ogledov

S taksijem zgrmel v razpoko

Nesreča v Boliviji.
1/4
Reuters
Bolivijski voznik taksija je na avtocesti med La Pazom in El Altom izgubil nadzor nad vozilom in z njim zgrmel v razpoko. V nesreči so umrli trije ljudje, trije pa so nenavadno nesrečo preživeli.

Ob petih zjutraj so me prebudili kriki "Na pomoč! Tukaj sem!". Nisem mogel ugotoviti, od kod prihaja glas. Na steni sem videl policijo in gasilce, je dejal Colque Cruz iz bolivijskega okrožja Chualluma.

Voznik taksija je namreč nekaj minut pred peto uro zjutraj z vozilom dobesedno zgrmel v razpoko na višini 180 metrov. Eden izmed preživelih je uspel poklicati na pomoč, poroča La Razon.

V nesreči so umrli trije ljudje, voznik taksija in še dva potnika pa so nesrečo preživeli. Eden izmed preživelih je padel iz avtomobila, samo reševanje pa je bilo zaradi težkega dostopa zelo oteženo.

Po eni izmed razlag za nesrečo naj bi šesterica v nedeljo zmagala na nogometni tekmi in so se v ponedeljek s taksijem zgodaj zjutraj odpravili proti Al Altu. Na odseku, kjer se je zgodila nesreča, naj bi naleteli na kamen, ki jim je preluknjal pnevmatiko in taksist je potem izgubil nadzor nad vozilom. Policija teh informacij še ni potrdila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.