Slovenija > Črna kronika
171 ogledov

S tatom se je dogovorila za nakup svojega kolesa

Ukradeno kolo koprivsek@eml.cc
Občanka, ki so ji ukradli kolo, se je s tatom dogovorila za nakup. Potem so ga prijeli policisti.

Občanki so ukradli kolo. Čeprav večine ukradenih koles nikoli ne najdejo, ni vrgla puške v koruzo. Svoje kolo je našla na spletnem portalu bolha. S tatom se je dogovorila za nakup, o tem obvestila policiste, ki so mu namesto denarja v roke nanje nataknili lisice. 

"V večernih urah so policisti Policijske postaje Celje pri tatvini kolesa v sodelovanju z oškodovanko prijeli osumljenca iz Celja, ki je pred dvema dnevoma pred stanovanjskim blokom na Stanetovi ulici v Celju odtujil kolo in ga nato prodajal preko spletne strani bolha. Za nakup se je dogovorila lastnica, ki je svoje kolo prepoznala," so o dogodku sporočili policisti celjske policijske uprave.

dezurni@zurnal24.si

 

 
Komentarjev 5
  • krtina 11:19 15.julij 2016.

    Se pridružujem tvojemu mnenju. Tudi meni so ukradli že več koles. Policajem sem dal fotografijo, serijsko številko. Pa ni bilo nič. Ne prvič, ne drugič, ne tretjič. So me pa vsakič popisali, nadlegovali na domu in na ulici, kot da ...prikaži več sem kolo ukradel jaz. In policaj mi je rekel - meni so prejšnji mesec ukradli avto. Pa kaj?! Potem nisem več prijavljal policiji. Dve kolesi od mnogih, sem našel sam. Kar v Ljubljani meji na čudež.

  • kapibara 09:15 15.julij 2016.

    Imaš prav ! Edina uspešna akcijapolicije "Najdba ukradenega kolesa" za katero vem, je od sodelavca, ki pa je obvestil svojega brata(kriminalista) nekje s SV države, je urgiral in ga je dobil nazaj..

  • Papaja Popi 17:02 14.julij 2016.

    SnežinkoPo čem neki sklepaš, da sem stari znanec policajev ?Po tem , da so nesposobni , leni in še kaj !Ukradli so mi skoraj deset ( 10 ) koles, vsa priklenjena z verigo, z popolnim opisom, ser..št. ...prikaži več in nobenega niso niti poskušali najti, kaj šele, da bi me razveselili, da so ga našli.