Slovenija > Črna kronika
18 ogledov

S trdim predmetom jo je tolkel po glavi

policija Anže Petkovšek
V Brežicah moški večkrat po glavi udaril ženo. Odpeljali so jo v bolnišnico. V Šentjerneju pa je 54-letni moški pretepel svojo mamo.

Šentjernejski policisti so bili v petek dopoldan obveščeni o nasilju v družini v okolici Šentjerneja. Po zbranih podatkih so ugotovili, da je 54-letni moški izvajal fizično in psihično nasilje nad svojo mamo, zato so ga pridržali. Ker je obstajal utemeljen sum, da bi jih lahko ogrozil njeno življenje in osebno varnost ter svobodo, so mu izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Udaril jo je po glavi

Zaradi nasilja v družini so morali posredovati tudi brežiški policisti. Včeraj je namreč 49-letni moški pod vplivom alkohola pretepel svojo ženo in jo s trdim predmetom večkrat udaril po glavi. Žensko so zaradi poškodb odpeljali na zdravljenje v bolnišnico, nasilnežu pa odvzeli prostost. Prav tako so mu izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Policisti so oba moška ovadili zaradi kaznivega dejanja nasilja v družini, ter o dogodkih in ukrepih obvestili pristojne institucije in preiskovalnega sodnika, ki pa bo presodil o podaljšanju ukrepa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.