Slovenija > Črna kronika
68 ogledov

Šarić dobil konkurenco

Luka Bojović je tudi na Interpolovem seznamu. (Foto: Interpol) Žurnal24 main
Medtem ko je bila srbska policija prepričana, da je na sledi še enemu sodelavcu Darka Šarića, je aretirani Kalinić povedal, da je ta že zdavnaj mrtev, saj ga je sam ubil. Šarić dobil konkurenco.

Ta teden je srbska policija razglasila, da je vse bližje aretaciji nekdanjega člana zemunskega klana in nato sodelavca Darka Šarića Milana Jurišića, ki naj bi se skrival v Španiji. A aretirani Sretko Kalinić je med zaslišanjem razkril, da je sam ubil Jurišića že leta 2006 in da so njegovi ostanki na dnu ene izmed španskih rek.

Kalinić je bil pri opisu umora Jurišića glede na Nacionalov vir zelo nazoren. "Povedal je, da je Jurišića ubil s kladivom, ga razkosal in nato zmlel v mlinčku za meso. Pri tem se je ta zataknil, ker je imel Jurišić v telesu naboj iz enega od prejšnjih strelskih obračunov," pripoveduje Nacionalov vir.

Novi šef mafije na vidiku
Darko Šarić, ki je po razpadu zemunskega klana obveljal za šefa balkanske mafije, pa dobiva konkurenco. Za njegov položaj se bori Luka Bojović, ki naj bi glede na Blicev vir že pripravljal teren v srbskem podzemlju. Medtem ko se je zadnje likvidacije pripisovalo Šariću, ki naj bi se bal, da ga bodo njegovi sodelavci izdali policiji, pa Blicev vir pravi, da je zadnje umore naročil Bojović.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.